maybe you should cut your own hair, cause that would be so funny

image50

hej. idag är det måndag. påskmåndag. därför är jag klädd i prickigt. liksom tänk prickar, mycket färg - påskägg. vi har gäster igen, och påsklunch, och ägg, och massvis med annan mat. jag kan helt klart rulla hem till stockholm om två timmar. no problem ... men för att återgå till våra gäster. idag är det ryska gäster vi har. och vad vore rysk påsk utan ryska ägg (bild ovan) och vodka, of course. så nu har jag fått snaps, och champagne och nu är det dags för att läsa om upphovsrätt. jag känner att min kombo är oslagbar. jag är himla glad i alla fall. så har jag också hört rykten om att det ska serveras tårta. himlens så fint. men ja, nu åter till upphovsrätt. ciao. puss

dance dance dance

image49

people, ni missar väl inte ikväll? premiär för so you think you can dance scandinavia. kl 20.00 på kanal 5! den amerikanska versionen av programmet är ju bara förskräckligt bra, så förväntningarna på den skandinaviska versionen är skyhöga.

kl 20.00 ikväll alltså - be there. och sen, efter programmet, klockan 21.00 kan ni chatta med Fredrik från Bounce, som sitter med i juryn i programmet. schysstan. era frågor kan ni ställa redan nu - här. så ni danssugna/intresserade - passa på. benke är ju alltid trevlig att snacka med.

ha en lovely monday.
puss

yeah, i'm walking by the line. not here, but in my mind

image48
alla bilder: forever21.com

det är inte bara urban outfitters som kan sina grejer (som nämnt nedan). också forever 21 kan sina grejer riktigt, riktigt bra. liksom sjukligt bra. hur kommer det sig att så här snygga grejer aldrig fanns på forever 21 när jag bodde i new york? ok, att det fanns ganska tjusiga klänningar, och schyssta smycken, men aldrig så här fantastiska skor. aldrig! ganska orättvist juh faktiskt.

i was hypnotized by a strange delight, under a lilac tree

image47
alla bilder: urbanoutfitters.com

jag vet exakt hur jag vill se ut på stranden i sommar. som ovan. urban kan helt klart sina grejer när det kommer till beachsnygghet. no doubt about it. vad satsar ni på i sommar? berätta!

and your elbow in the appropriate place

image46

glad påsk! får jag väl kanske lov att säga idag. för idag har i alla fall jag varit iväg på påsk-festligheter. alla andra verkar ju redan ha hunnit med det - igår - men hos oss är det söndagar som gäller. jag har ätit så jag nästan spricker. ägg, ägg, ägg! förfärligt gott. så imorgon kan jag rulla hem till stockholm, ingen buss behövs.

dagen till ära har jag på mig min nya twiggy-klänning, som jag skrev om redan för länge sendan, här. nu är den alltså äntligen min, tack vore min fantastiska mor, tack. dock syns den ju inte under jackan. men jag lovar. den är förfärligt tjusig.

men nu är klockan redan halv fem. dags att tänka bort påskäggen och istället börja ägna sig åt massmedier och deras publik, åt instuderingsfrågor & yttrandefrihetsgrundlagen. oh. hjälp. jag blir ju alldeles sjuk bara av att tänka på det. men måste man så måste man. hej självdisciplin.

så, glad påsk på er. hoppas ni får en fantastisk dag.
puss

dagens playlist består av mr. håkan, mr, damien, mrs. lykke & mrs. ternheim. fantastiskt!

hands down, i'm too proud for love

image45

alltså det här är ju bara så himla typiskt. först säger jag att inte har tid för att blogga eftersom jag istället är upptagen med att dricka öl, ha tékalas & vara allmänt social. ja. då är jag sjukt upptagen. men nu - när jag egentligen, på riktigt, verkligen borde vara upptagen - med att plugga så kan jag inte låta bli att blogga. det är ju hysteriskt mystiskt. eller kanske egentligen så lättförklarat som att jag-gör-hellre-precis-vad-som-helst-som-inte-är-plugg. det låter ju faktiskt som en rimlig förklaring.

så ja, ovan bjuder jag på utsikten från mitt fönster, som det såg ut i onsdags innan jag begav mig hem till västervik. faktiskt ganska fint, visst? och sedan har vi en fantastiskt snygg kjol från h&m som jag provade, men som jag inte köpte, för att det inte riktigt kändes helt hundra just då. nu ångrar jag mig dock. visst är den ubersnygg och borde bo i min garderob? säg ja.

well, nu ska jag dricka lite kaffe och ta mig igenom de sista sju sidorna, för dagen, i dödsboken.
sedan ska jag avlida för natten. och imorgon ska jag på påsklunch. tata.

topshop-cravings

image44
alla bilder från topshop.com

ok. egentligen måste jag seriöst tentaplugga. men det är ju så himla mycket trevligare att drömma om sommaren, och titta på fantastiska plagg som framkallar hjärtstillastående-cravings. jag har slängt ihop ett antal plagg ovan som ungefär gör att jag avlider - för att dem är så hemskt fina. kan inte jag råka vinna en miljon? eller i alla fall några tusen. det skulle ju bara vara så himla passande.

fast nu ska försöka väcka min självdisciplin till liv med en kopp kaffe & en glass och sedan återgå till läsning. ush. så hemskt synd man kan tycka om sig själv då.

föresten - det är glapp i min strömkabel till datorn. så min dator är ganska död. jag vet inte vad jag ska ta mig till! jag behöver min dator - men jag har inte 900 kronor över att slänga ut på tekniska prylar. jag har inte 900 kronor alls. vad ska jag ta mig till. jag blir ju seriöst hemskt ledsen.

alla flickor hjärta monki

image43

så här skulle jag mer än gärna se ut så fort snön har försvunnit. jag vill ha vår och sol. snygga plagg från monki. ett par schyssta brillor. och en snygg man vid min sida. tack. alla bilder - monki.hot lips i do like you, yes every word is true, i really like you

image42

hej. här kommer några levnadstecken från mig. jag ska sluta med mina ständiga ursäkter och anledningar till varför jag inte har bloggat. det börjar bli pinsamt. från och med nu blir min blogg en sporadisk blogg. för jag har märkt att ibland har man helt enkelt inte tid. som på senaste tiden t.ex.

nu har jag i alla fall fått tillbaka photoshop på min dator. heja. så ovan satte jag ihop ett litet kollage som sammanfattar mina äventyr under dem senaste veckorna. det har blivit ganska mycket öl. först var det reunion med gamla gymnasiekamrater. så fantasiskt trevligt! där dracks det öl. sedan hade vi klassöl förra veckan. det var också intressant. min klass är så trevlig. och så har jag och jennie startat en tékalas-tradition. på söndagar gäller det. men också andra dagar än söndagar. alla dagar är bra dagar för tékalas. och senast hade jennie och jag också gymnasie-nostalgi-kväll. då hade vi föreställningar-från-gymnasi-tiden-på-dvd-maraton. kabaren, barnteatern & grease. jag säger bara; åh! och juste. mamma och jag var och såg sound of music, på göta lejon. den var fantastisk! jag blev alldeles musikal-lycklig-tårögd. det var fint.

jag har också pluggat. kanske inte så mycket som jag borde. men ändå mycket. och desto mer ska det bli. nu är det nämligen pluggvecka inför tenta. hos vissa heter det påsklov, men nej, sådant har man inte på högskolan. of course not. så nästa fredag smäller det. tenta nummer 2. ush och fy. jag blir nästan lite sjuk av att tänka på allt jag ska hinna få in i min hjärna innan dess. o herre gud. men det ska gå. det går alltid.

nu ska jag iväg och ha reunion med girlsen från västervik. vi har inte setts sedan exakt den 4 november 2006 - då jag åkte iväg till new york. oh. kul kul. men som sagt, måste rusa. ska också försöka att inte blåsa bort med min cykel. cykel alltså. jag som är van vid pendel-lyx. hah.

ps. juste det enda som spelar i min winamp är pacific's - hot lips. så bra! och så lykke li. jag är lite smått kär i lykke & pacific. de är så fina. och om 6 dagar släpper håkan nytt. oh, kan det blir mycket bättre? nej, jag tror inte det. näe juste ... rusa var det. puss

maybe you should kiss someone nice, or lick a rock, or both

image41

hej! min ursäkt för icke-uppdatring den senaste veckan är att jag har flyttat & haft sjukt mycket att göra. plus att min dator är nyformaterad och photoshop ännu inte är igång - då blir det genast mycket tråkiga att blogga. men nu är jag sugen på att blogga så jag tänkte skriva några korta rader.

min flytt har gått bra, och min lägenhet är fantastiskt mysig nu. igår fick jag, tack vare daniel, upp mitt köksbord/skrivbord. ett all-around-bord helt enkelt. så nu slipper jag äta frukost stående. fint. jag ska också försöka dokumentera den nya bostaden i bilder så snart jag kan, eftersom flera av er har frågat. it's coming, it's coming! håll ut!

senare idag väntas besök av jennie och hannah, vi ska ha tekalas och de ska få godkänna min nya bostad. men innan dess måste jag ta tag i lite plugg. jag skulle ha tagit tag i det redan i fredags, eller till och med tidigare i veckan. eller till och med förra veckan, men nej, självdisciplinen är inte på topp som sagt. men nu fasiken måste det blir gjort. ja, nu jäklar.

så tata så länge gott folk. hoppas ni har haft en fin helg.

ps. juste! jag har totalt missat att skins, säsong 2, hade premiär för ett tag sedan. finns redan fyra avsnitt ute. och vi älskar ju skins. right? ja, ja, ja! så ta hem, ta hem - här!

RSS 2.0