looklet.com - den fashionabla klippdockan.


... måste få tipsa er om en alldeles fantastik liten sida som nyligen (idag?) slog upp sina digitala portar. adressen ni bör lägga till bland era favoriter är www.looklet.com. looklet är helt enkelt en fashionabeltdigitaliserad version av den gamla hederliga klippdockan. på looklet slipper du dock pillandet med saxen och kläddplagg som förr eller senare faller isär, och istället får du klä upp digitala dockor (riktiga modeller) i trevligt fashionabla trasor.
      det roliga med looklet är att klädesplaggen du kan sätta på din docka online, är kopior av riktiga plagg som du också kan finna i butik. och nu snackar vi alltså inte bara snordyra butiker, utan även snygga trasor från bland annat h&m, monki, gina tricot & weekday finns i den digitala garderoben. utbudet är ännu inte gigantiskt, men jag tror att det inom en snar framtid kommer att växa till sig ordentligt.
   
för att få starta ett konto kan ni antingen skriva upp er mailadress och vänta på en invite, eller så använder ni denna kod: LOOKLET-3644220725 (som en av skaparna till sidan bjuder ut på sin blogg) och så sätter ni igång direkt.

ps. vill varna för att denna sida är extremt beroendeframkallande och för att den manipulerar ens klockan så att tiden bara flyger iväg. varning varning alltså. men hur som helst, enjoy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0