å, alltså!

inte ens juryn adam shankman kan hålla sig från gråta som en jättebaby eftersom detta är så jäkla fint!jag menar, den här killen är 19 bast! är han verkligen på riktigt? det är ju nästan alldeles omöjligt att han är!

dagens viktiga lärdom.


source.

mia michaels har lämnat so you think you can dance.

ni läste rätt ovan. klick.
jag som har längtat efter säsong 6, bara för att få se nytt från mia michaels. och så nu detta.
så nu gråter vi tillsammans, och sörjer, och tittar på ett av hennes bästa verk.


minskolaärinteokej.

det är alldeles ofattbart att min skola är så himla stor, och ändå finns det ingen plats där det är tyst och lugnt och som man faktiskt kan sitta och koncentrera sig på. ska ett skolbibliotek verkligen kunna bli fullt? vad är det för en jävla skola egentligen? och så inser jag precis att jag har glömt mina anteckningar hemma. jävlaskit. tur är väl det att latten är god här i alla fall, annars skulle det ju inte gå. m, så jag ska väl sätta igång här och författa ur minnet, medan mina anteckningar ligger hemma och sover. skönt för dem. later då.

bowtielove.

å, jag blev just kär i den här killen! så himla flott nummer! kolla från 0:48 och framåt.


blacksundayafternoon.

söndag idag, höreni. och jag är på skolbiblan och försöker skola min självdisciplin - alltså skriver hemtenta. det går framåt med långsamt, men är framför allt sjukt fruktansvärt tråkigt. på riktigt, hemskt tråkigt. och självklart är ingenting heller öppet på en söndag så jag kan inte fylla på mina kaffedepåer, som verkligen ligger på minus just nu.

så att ungefär varje kvart tar jag istället rast och kramar min tomma pappersmugg, suckar och lyssnar på den här playlistan som jag ramlade över på någon blogg här om dagen. den är inte riktigt jag, men jag gillar den. nu är kvarten slut.


måndag/ochså.


bild.

jag önskar att självdisciplin var något som man skulle kunna få med posten. det vore så himla passande just nu. för jag är fruktansvärd odisciplinerad och allmänt kass som vanligt. ingen ordning på någonting. växer man aldrig upp liksom?

gemigkaffe!

klockan är 03.48, jag sitter på jobbet och håller ungefär på och dör. något är alvarligt fel på kaffet här idag, för det smakar typ toalett. hur är det meningen att man ska överleva att jobba natt när man inte får i sig kaffe? på riktigt liksom! 3 timmar och 25 kvar tills jag slutar. och sedan minst 40 minuter för att komma hem - innan jag kan få kaffe! visst är det väl inte allt för konstigt om jag inte överlever denna natt? hjälp! kaffesubstituttips?

brogues.

bild: linn.

linn listar snygga brogues. och jag föll direkt för de svartvita från topshop. de är himla lika linns egna svartvita som hon har lyckats fynda secondhand, och som jag alltid varit sjukt avundsjuk för. men nu har topshop alltså ett par liknande! hurra hurra. nu ska jag bara hitta tid att gå ner på stan någon dag. få se hur jag ska lyckas pressa in det i veckoschemat.

en dag som denna, då jag helst inte rör på mig.

idag har jag en alldeles fruktansvärd träningsvärk vilket försvårar allt från att ta sig upp ur sängen, till att klä på sig och sitta ner. tur att det är fredag då, och att jag inte behöver prestera något mer än att läsa böcker och typ jobba (en förhoppnings lugn) natt. så medan jag har ont och helst inte rör på mig, så kan vi titta på andra som rör sig himla fint. så här.

5 år, den här killen började dansa för 5 år sedan! det är ju alldeles inte klokt kort tid för att vara så där duktig!


dellal.folk tycker att alice dellal är snygg. jag tycker att hon är läskigt. speciellt otäck är hennes tatuerade handflata. jise liksom.

älska youtube!

jag älskar youtube, och att man kan se vad miss ternheim gör på andra sidan atlanten. älskar!

varför är anna ternheim så duktig för? på riktigt alltså? så sinnessjukt duktig.

soap&skin.

soap&skin - spiracle. fint som tusan.


go, klingan.

på riktigt, varför är elin kling alltid vara så jävla snygg? alltid så sanslöst snygg, för att inte nämna produktiv till max.fredagar & fina askar.

idag är tydligen en sådan dag då man tömmer halva sin veckobudget inne på make up store på åhlens city. för en halv veckobudget får man nämligen hela två fina askar från lars wallins sminkkollektion - ett läppstift och en rouge.

ni förstår, det är faktiskt himla viktigt att sminket i sig är fint och inte bara är fint på. så här ska ni få titta. hos lars wallin ligger allting förpackat i en fin liten ask, som i sin tur innehåller en liten fin tygpåse, som i sin tur innehåller något sminkigt. och jag som är världens sucker för allt i söta förpackningar föll så klart direkt.

och för mig, som annars handlar allt mitt smink på hm, förutom mascaran som absolut måste vara estée lauders, känns det nu nästan som att jag har små guldklumpar i min necessär. heja att lägga pengar på saker i fina askar. heja heja.

septemberlondon.

förra helgen åkte mamma och jag till london. och så här såg det ut.
det finns roliga husfasader i london.


och knasiga bilar.


vi fikade ungefär hela tiden. mest på pret som hade gott kaffe, roliga sallader och fantastiska chokladcroissanter.


och utanför vårt hotell fanns en fin park.
och så åt vi förstås scones.
och från vårt hotellfönster hade man utsikt över typiska slitna engelska hus. fint.
vi åkte mycket buss.
och på min födelsedag drack vi afternoon tea på flotta hotell chesterfield. alldeles fruktansvärt gott!


jag menar .... ja, ni ser ju!


och när det blev mörkt gick vi och såg bounce föreställning insane in the brain (gökboet). och jag fullkomligt älskade den!


och i slutet av september så var det högsommar i london också. ganska så flott.


och mamma fick massa pussar eftersom hela london är en ganska så bra födelsedagspresent att få.
och sen så åkte vi hem till regniga sverige. det var inte lika roligt.
slut.

human nature.det är inte varje dag som man vaknar upp och hittar sig själv på youtube. nä, inte varje dag - men tydligen idag.
att det inte är perfekt bjuder jag på - "it's just dancing" som min lärare brukar säga, och det är ju sant.

RSS 2.0