somedays aren't yours at all

... onsdag idag alltså. den 30 april. datumet känns liksom bekant på något sätt. är det inte idag man typ brukar gå och se på brasa? och dricka sig full på vin? och hångla med en snygg man i någon annans soffa, på någon fest? typ, heter det inte valborg? jag har för mig att jag någon gång för länge sedan har hört det någonstans?

.. fast nej, nu misstar jag mig. eller ja, visst är det en onsdag, och visst är det den 30 april. men istället för valborg heter det ju exakt-47-timmar-och-sju-minuter-kvar-till-tentan-på-fredag. så nej, det blir ingen brasa. och inget vin. och definitivt inte någon snygg man i någon annans soffa, på någon fest. istället blir det skolbiblan, kaffetermosar och långa samtal om kommunalpolitik, sveriges statssick och företagsresearch. och huvudvärk. jävligt mycket huvudvärk.

... jag känner mig sjuk, och opepp. och föresten så fick jag inte det där sommarjobbet som jag till 98 procent säkert skulle få. men bra liksom! vad fan gör man nu då?

well i'll confess all of of my sins, after several large gins

oh! jag kom ju på. jag måste berätta för er om min nya favoritblogg.
om min alla tiders nya favoritblogg; brudens blogg om brudar.

herrejävlar vad den bruden kan skriva. det är helt sanslöst vad hon kan skriva roligt. och även om just huvudämnet kring bloggen inte tilltalar mig så där hemskt personligt så är detta ändå det helt klart bästa jag läst på länge. det bästa ever möjligtvist. jag skulle ungefär kunna ge bort vad som helst för att kunna skriva som hon. denna brud är helt seriöst min nya idol.

bloggen uppdateras inte längre. den är nedlagd sedan ungefär 1 månad tillbaka men arkivet är fullt med hysteriskt bra inlägg. fantastiskt bra inlägg. sanslöst roliga inlägg. jag kan helt enkelt inte sluta läsa. det är som en skitbra bok. som en hysteriskt underhållande film som man bara vill ha mer och mer av. jag är fast. liksom, vem har tid att läsa tråkiga kommunalpolitikböcker som någon grå, gammal gubbe har skrivit ihop när man istället kan läsa brudens blogg och bara tycka att detta är ju fan världens mest underhållande brud. helt klart.

seriöst. ni bara måste läsa.
börja med februari 2006 och jobba er frammåt.
det är obeskrivligt underhållande. 
brudens blogg om brudar, alltså - LÄS HÄR!

... och spöken kommer inte att vara mysterier. de kommer att vara som elektricitet och regnbågar och teflonstekpannor

hej någon. någon som kanske fortfarande läser denna blogg? om ingen gör det så är det helt ok, helt förståeligt. men om någon faktiskt gör det - så ska ni i så fall ha applåder. för att det tar faktiskt på krafterna att läsa så pass sporadiska bloggar som denna blogg är. men jag tänkte att så här efter en månads tystnad så är det faktiskt dags att jag kanske skriver något igen. jag är lite inspirerad. lite sugen liksom. kanske att denna blogg till och med kan gå från sporadisk till ganska regelbundet uppdaterad. vad tror ni om det?

läget idag ser inte bättre ut än att min dator är trasig. verkligen jättetrasig. unknown hard error, som det korrekt heter. och reparationskostnaderna beräknas gå på lika mycket som en ny och fräsh dator gör. det känns inte ok alls. inte ok någonstans. därför är det helt fantastiskt bra att jag har så fina grannar som jag har. som nu, nu sitter jag på en lånad dator, lyssnar på musik, läser alla 675298 tusen bloggar som jag inte har kunnat läsa de senaste dagarna, och äter paj - paj som min fantastiska granne har lagat och bjudit på. så himla fint. det är nästan så att min jättetrasiga dator känns ok.

ganska mycket annat känns faktiskt också ok. igår var jag på födelsedagsfirande. det var himla trevligt. jag drack vin och samtalde med fantastiska kvinnor och män. det pratades ganska mycket bloggar, om pete, om tjusiga klänningar och om huruvida det är acceptabelt att läsa blondinbella eller ej. och nej, det är inte acceptabelt. sedan avslutades kvällen på doncan, kl 3, som alltid. vad annars? och sedan tog jag nattbussen hem och föll ihop i min säng ganska exakt vid 04.28 tiden. fin kväll. tack alla ni som var inblandade.

vad mer? jo. det är dags för tenta-plugg-vecka nu. och en tenta om ganska så exakt 5 dagar. vilket ju känns mindre ok faktiskt. men visst ska det gå bra även denna gång. ja. sista tentan för terminen.

och jag vet - det här är ett skittråkigt inlägg. för vem fasiken bryr sig egentligen om att min dator är trasig? eller om att jag var och drack vin igår? eller om att jag håller på och insjuknar i tentafrossa? ungefär ingen. men bättre än så här blir det tyvärr inte på några dagar nu. eftersom, som redan nämnt, min dator är trasig = inget photoshop, inga bilder, inga roligheter. inget internet. inget alls. men häng kvar. jag lovar att bättra mig så snart jag kan.

hoppas ni också har haft en fin helg. druckit vin. dansat med vackra män och ätit på doncan.
tata.

nu kan du få mig så lättdetta, mina vänner. detta är sann kärlek a lá april 2008. så fantastiskt fint. jag tror att klippet ganska bra beskriver hur förra lördagen kändes när världens bästa håkan sjöng för oss i stockholm. om det är möjligt att avlida för att något är alldeles förtjusande så är risken stor att jag dör exakt. just. nu. blir inte ni också alldeles varma, kära och lyckliga inombords? klart ni blir.

RSS 2.0