the minor fall and the major lift


bild: flickr

på en fredag kan man absolut inte sitta hemma. inte ens när man är sjuk. det vore ju hemskt tråkigt att slösa bort veckans mest efterlängtade dag på att glo in i väggen. därför intar jag idag jag-vägrar-att-vara-sjuk-inställningen och så ger jag mig ut i det gråa stockholm.

på ikea måste jag skaffa en sån där liten grej som ska få min lampa att äntligen lysa. jag har märkt att det kan bli lite mörkt ibland så här på höstkanten. och sedan ska jag möta upp ett kärleksfullt par, dricka kaffe, socialisera och vara lycklig för deras skull. jag ska föreslå att vi går till ett ställe där mackorna heter saker som raring, bästis, kyssen och snyggve. himla fint, visst? och på spegeln, inne på toaletten, står det men där är du ju, snygging. så himla mysigt liksom! mitt nya favoritställe i stockholm.

och sedan kanske bio? det var sjukt länge sedan jag var på bio faktiskt. fast egentligen har jag inte råd med något av ovanstående, men jag kan inte bara ligga hemma och vara sjuk och tycka synd om mig själv. jag måste ut, umgås, skratta, må bra och inte tycka synd om mig själv. jag tror att må bra är den bästa medicinen mot precis allt.

och sedan skulle jag behöva öl. må-bra-och-bli-frisk-öl.
jag tror på att sådan öl faktiskt existerar.

men nu måste jag hoppa in i duschen, om jag inte vill att folk ska få vänta på mig onödigt länge.
förkylda pussar till er. det är ungefär vad jag har just nu. puss.

Kommentarer
Postat av: Dojjan

jag vill också till den spegeln o med bakverk som heter kyssar för mig dit stasia!

2008-11-10 @ 00:27:06
Postat av: stacy

kom till stockholm dojjan så tar jag med dig!

2008-11-12 @ 01:29:19
URL: http://inanothertown.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0