fanfanfanförförkylning.


amanda, tina,  jag på peace & love i lördags.

jag tror att jag, lagom till min enda lediga dag denna vecka, har gått och dragit på mig en dunderförkylning. typiskt liksom. så jävla typiskt. solen skiner, medan min näsan rinner, mina tänderna kliar och mitt huvud är inte riktigt med. fanfanfan. så därför är det godnatt nu, och imorgon ska jag vara som ny. det bestämmer jag nu och därför ska det blir så.

love.nu är jag hemma från peace & love. och å, vad jag älskar festival! älskar älskar älskar.
ni får se allt imorgon.
nu, sängen.
pussgodnatt.

no more king of pop.

jag lyssnar på billie jean och gråter.
det kan ju bara inte vara sant!
nu dör jag nog.


torsdag/thursday/4etverg.


picture.

solen skiner även idag, mina vänner. och inte heller idag behöver jag gå till jobbet. istället har jag tid att göra trevliga saker som att ha picknick med nike, och på mina spinningdarriga ben springa i affärer. och sedan få ännu lite darrigare ben på sats. å, älska att vara ledig!

puss.

bagybag.den här snyggväskan har jag spanat på hela våren inne på monki. men inte riktigt haft 600 att lägga på en väska. men nu i reatider är den nedsatt till halva priset! hej fina väska. idag blir du min.

det är onsdag och jag är inte på jobbet.


picture: unknown

idag är en alldeles strålande dag! solen skiner och jag är ledig. och när man är ledig kan man sova länge, äta lunch till frukost, och sedan sitta i fönstret och läsa tidningen och dricka kaffe. så himla värt. och sedan kan man åka och träna ifred, samt ta en socialiserings fika på det. snacka om att älska lediga dagar mitt i veckan.

... och dagens soundtrack är regina spektors nya skiva "far" som släpps idag. det har ni väl inte missat? dn diggar den, och jag älskar den. genius next door (som äntligen har kommit med på skiva), eet och blue lips är så bra att jag får alldeles ont i magen. lyssna på spotify, vet jag.

peace & love!

imorse slog jag upp DN-kultur och insåg att fan, peace & love är ju faktiskt sommarens festival! (förutom hultsfred då, som kan skryta med regina spektor på spelschemat) ... jag måste ju så klart åka dit! men så var det ju det här med jobbet ... därför blev det dags att tänka efter lite, hitta en ledig dag att pressa in lördagens jobbpass på, och sedan köpa sig en lördagsbiljett till borlänge. and yeah! visserligen missar jag fredagen då både världens bästa pete doherty och babyshambles spelar (och ja, jag dör lite innombords för det) men lördagen är inte heller så himla illa faktiskt. speciellt inte för en popnörd som mig.så jävla värt! äntligen känns det lite att det faktiskt är sommarlov nu, och att man då bör hinna med annat än att bara jobba jobba jobba. you gotta freakin' love it! <3

midsommarmyass.i år väljer jag bort midsommarstången, och väljer in workworkwork och storhelgob.
och så väljer jag in choklad, elle och min säng. och att få somna inom högst 20 minuter.
hejdå midsommarhelgen - hej midsommar-ob!
hej-jag-kommer-att-bli-rik. hej.
puss. godnatt.

SYTYCD/I.om inte wade robson är ett geni, så vet jag inte vad. awesome. awesome. awesome!

fridayevening.måndag, tisdag, torsdag, fredag.
jag går upp klockan fem.
vaknar till liv i duschen, i en kvart.
dricker kaffe.
åker till jobbet.
jobbar.
åker hem.
regnet öser ner.
jag äter tomatskivor, mozarella & prosciutto. dricker kvällskaffe.
är glad för att jag jobbar kvällspasset imorgon.

äter mozarella.
ser på film.
regnet öser fortfarande ner.

choreographers showdown '09.

igår var jag på choreographers showdown.  det var grymt.
twisted dance company, från estland, stod för ett av kvällen favoritnummer.sedan var så klart många andra också helt insane duktiga. men deras nummer finns inte på youtube. dåligt. hoppas hoppas att någon längst bak filmade ordentligt. då kan ju ni också få se.

tack tack tack till ambra som är the brain bakom hela tillställning. you're the best!

antichrist.

jag var och såg den omtalade filmen antichrist ikväll. ett antal person lämnade sina platser en bit in i filmen. och efter filmens slut spred sig en tystnad av chock bland dom som var kvar i salongen. vill en ni se en väldigt obehaglig, men ack så snygg film. se antichrist.


torsdag/fredag.

i torsdags hade vi terminsavslutningsfest/hejhejsommarlovklassfest hos milla.

och i fredags firade jag och hanna in sommarlovet, på dansgolvet, på F12.
housewives spelade. jag diggade.


jake the rapper spelade också. jag diggade.


hanna.
housewives levde upp till sitt namn och bjöd på bakverk.


när solen gick upp och det blev morgon blev det dags att gå hem. hejdå F12.

alexwong.


och så blev det sommarlov!


picture.

idag är en himla viktig dag! idag tog nämligen vårterminen slut och så blev det sommarlov! man kan nästan säga att jag halvt tog studenten från mitt program. för nu är det ju bara halva vägen kvar.

den här terminen har gått så himla himla fort. liksom nästan flugit förbi. och jag har inte skrivit en enda journalistisk bokstav under denna termin, men istället har jag lärt mig massa annat användbart. och framförallt har jag haft roligt. och det är himla viktigt.

och nyss köpte jag mig en biljett till england, för att fira att sommaren har börjat. och så har jag ju faktiskt lite sommarlov också innan det är dags att börja tjäna ihop lite cash. så att om bara solen också ville komma fram någon gång så skulle allting vara toppen. helt jävla toppen.

puss

hurrahurra för denna onsdag.

hurra! vårt filmprojekt är äntligen färdigredigerat and done! och jag är trött och snorig. så nu ska jag slänga ihop en pestopasta och titta på coraline. sen ska jag sova. det förtjänar jag. puss.

whatsgoingonandso.igår höll jag på att skriva ett inlägg här när min dator plötsligt bestämde sig för att krasha. så därför blev det inget inlägg. under dagen idag lyckades jag dock väcka liv i min lilla äppelvän och allt är bra igen. eller ja, allt är bra förutom att jag är tokförkyld utan något som helst lukt- eller smaksinne. och så har jag lite lätt feber på det. men just nu är vi inne på sista skolveckan och då har man nämligen inte tid med att vara förkyld. allt man har tid med är att redigera klart filmen vi håller på med, och sedan hinna göra restuppgifter - så att man faktiskt kan få ett betyg för terminen. det är ett tufft liv här i flempan, men snart är det sommar. snart. snart!

nu måste jag sova bort min feber och vara i skolan igen om 8 timmar och 36 minuter. ciao då!

RSS 2.0